Teams vol positieve krachten.

In jouw organisatie is het cruciaal dat teams resultaten behalen. Dat collega’s leiderschap tonen en de klant centraal staat. Je verwacht dat dit beter kan. Dat er nog meer in de mensen zit en teams meer zelfsturing kunnen nemen. Daarvoor bel je TACT. Ervaren organisatiepsychologen die het met jou mogelijk maken dat jouw organisatie de talenten die zij rijk is optimaal benut.

Onze opdrachtgevers

Organisaties met de ambitie toonaangevend te zijn
“Het teamontwikkeltraject voor onze Accountmanagers en het MT versterkte de samenwerking en droeg bij aan stijging van de omzet.”
Tom van Putten, directeur en lid DB DTZ Zadelhoff
“In mijn mapje met lopende zaken voor het werkoverleg met mijn managers zit standaard het assessment verslag van TACT.”
Directievoorzitter bij een grote woningcorporatie
“De strategie van je organisatie moet je kunnen vertalen naar hoe je omgaat met je mensen. TACT snapt dit en speelde een belangrijke rol om ook op dit gebied goede resultaten te behalen.”
Mas Boom, Holdingdirecteur Koninklijke Boom Uitgevers
“In dit kantoor van professionals wordt de professionaliteit van TACT erg gewaardeerd.”
HR Manager, Advocatenkantoor aan de Zuidas

Ons team

We doen het uiterste om het beste uit mensen te halen

Inspiratie

Inzichten en tips die wij graag met je delen

Het kan anders in de wereld van assessments

Een aantal tips voor sollicitanten, of ze nou bij ons op assessment komen of niet. En handvatten voor collega assessment psychologen, die net als wij hard werken om een positieve en effectieve aanpak te creëren in het assessment proces.

Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail ons

We vertellen je graag ons verhaal in een notendop. Ook voor een specifieke vraag of meer informatie kun je ons altijd vrijblijvend bellen of mailen via 020 261 47 02 of info@tactadviseurs.nl.