Over ons

Hoe sterker je team, hoe beter het werkt.

Ons team

Ervaren specialisten met diverse achtergronden

In 2005 richtten wij TACT op. Samen bouwden we het uit tot een netwerk van ervaren professionals met verschillende achtergronden. Wat ons bindt is het enthousiasme om het anders aan te pakken. Opbouwend, respectvol en heel erg samen. Zo halen we het beste uit mensen en daarmee het uiterste uit een organisatie.

Irith Koster

Sterke teams is waar ik voor sta. Het moment dat mensen naar elkaar gaan luisteren is waar ik het voor doe.

Meer informatie
Irith Koster

Een goed team brengt het beste in mensen naar boven. En mensen brengen een team verder door het beste van zichzelf in hun werk te leggen. Het is een krachtige wisselwerking. Als psycholoog en teamcoach kijk ik naar wat er tussen mensen in organisaties gebeurt. Zie ik hoe ze elkaar respecteren, versterken, inspireren en benutten. Maar ook hoe ze elkaar passeren, veroordelen en niet begrijpen. Wat mensen ervaren is dat ik ruimte en veiligheid schep. En in die ruimte kunnen mensen zich uitspreken en het met elkaar oneens zijn. Elkaar vinden en recht in de ogen kijken.  Het moment dat mensen naar elkaar gaan luisteren is waar ik het voor doe. Het moment waarop er weer kan worden geademd, gelachen, en gewerkt. Het vasthouden en verder uitbouwen hiervan is een proces dat ik begeleid.

Opleidingen & certificeringen

 • BA Psychologie cum laude Hebrew University, Jeruzalem
 • MA Psychologie cum laude Vrije Universiteit, Amsterdam
 • Coachopleidingen bij The Coaches Training Institute (Co-Active Coaching) en The Gremlin Taming Institute, gecertificeerd Team- en Systeem Coach (ORSCC) en opleiding Inside Team via the Center for Right Relationship
 • Gecertificeerd gebruiker van het Team Diagnostic Assessment via Team Coaching International, advanced level training, en gecertificeerd gebruiker van het time management systeem Getting Things Done van David Allen
 • Opgenomen in het beroepsregister Arbeids- en Organisatiepsychologen van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
 • Professional Certified Coach (PCC) – International Coaching Federation
 • Mede-ontwikkelaar van de I ASK methode, for open minds

Opleider bij de Center for Right Relationship in de ORSC methode. Eerder werkzaam bij GITP en bij the UCLA Anderson School of Management.

Anouk de Menthon Bake

Met mij ga je inzien wat je allemaal al kunt. En wat je nog meer kan. Dit potentieel ontdekken biedt altijd meer mogelijkheden en richting.

Meer informatie
Anouk de Menthon Bake

Elk individu en elk team heeft het in zich de gewenste resultaten te realiseren in een positief werkklimaat. Het inzicht geven in wat er goed gaat en waar verbetering of groei mogelijk is, zie ik als een prachtig vak. Als organisatiepsycholoog kijk ik naar mensen in organisaties. Ik zie verhalen, gedragingen, wat mensen wel doen en niet doen, kansen die ze benutten en kansen die ze laten liggen. Door met een ervaren oog te kijken naar mensen die vastlopen in hun werk of loopbaan, en teams die vastlopen in het samenwerken, kan ik mensen weer op gang brengen. Daarbij ga ik altijd uit van de kwaliteiten en talenten die er zijn en ben ik automatisch op zoek naar wat er nog meer mogelijk is. Mijn streven is altijd dat mensen zich gesterkt en capabel voelen als we samen werken aan hun ontwikkeling. Dat ze kansen zien, lucht ervaren en klaar zijn voor de volgende stap, wat die stap ook is.

Opleidingen & certificeringen

 • Studie Organisatiepsychologie, Universiteit Utrecht
 • Diverse verdiepingsopleidingen op het gebied van werving en selectie
 • Coachopleiding aan het Gremlin Taming Institute, gecertificeerd Team- en Systeemcoach (ORSCC) en opleiding Inside Team via the Center for Right Relationship
 • Gecertificeerd gebruiker van het Team Diagnostic Assessment via Team Coaching International, advanced level training, en gecertificeerd gebruiker van het time management systeem Getting Things Done van David Allen
 • Opgenomen in het beroepsregister Arbeids- en Organisatiepsychologen van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
 • Verbonden als loopbaancoach aan Flowwep, employability portal van de corporatiebranche

Eerder werkzaam bij GITP.

Else Wolke

Ik richt de blik van mensen op hun fundament: staat iemand wankel of stevig. En zodra ze lekker staan, help ik ze groeien.

Meer informatie
Else Wolke

Met hun unieke manier van denken en doen brengen professionals een team en een succesvolle organisatie verder. Om deze kracht in te kunnen zetten is het belangrijk dat je als professional voldoening haalt uit je werk. Dat je aansluiting vindt bij jezelf en bij anderen en echt vertrouwen hebt in dat waar je voor staat. En dat is allesbehalve vanzelfsprekend. Als psycholoog en individuele coach kijk ik of iemand wankel staat of stevig. Ontbreekt het juiste fundament, dan kan dat een nieuwe stap in je werk of in je leven behoorlijk in de weg staan. Het geeft zo veel voldoening om samen aan een stevige ondergrond te bouwen, zodat iemand kan groeien en keuzes kan en durft te maken. De ruimte en lucht die ontstaat is fantastisch om te ervaren. Mensen krijgen weer of nog meer plezier in het werk dat ze doen en het leven dat ze leiden. Op deze manier ondersteun ik zowel persoonlijke doelen als die van een organisatie als geheel.

Opleidingen & certificeringen

 • Studie Ontwikkelingspsychologie, Rijksuniversiteit Groningen
 • Opleiding ‘Coachen voor professionals’ bij School voor Coaching
 • Coachopleiding bij The Coaches Training Institute, gecertificeerd Co-Active Coach (CPCC)
 • Opleiding Inside Team via the Center for Right Relationship
 • Diverse workshops en trainingen op het gebied van Oplossingsgericht coachen en RET (Rationeel Emotieve Therapie)
 • Verbonden aan het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP psycholoog)

Eerder werkzaam bij GITP.

Yair van der Wieken

Teamcoach en Mediator die op lichtvoetige wijze diepgaande ontwikkeling mogelijk maakt van individuen en teams.

Marjolein Voskuil

Een rots in de assessmentbranding die de focus bewaart die nodig is om in een dag de juiste stenen boven te halen. Scherp en direct, op een menselijke en respectvolle manier.

Barbara Scheffer

Coach en Mediator, pragmatisch en sterk in het brengen van vertrouwen en duidelijkheid. Werkt als een kompas dat iemand tijdelijk kan benutten om de eigen kompas weer scherp te stellen.

Manifest

Krachtige organisaties, opbouwend gecoacht.

Onze visie

Een bedrijf is zo goed als z’n medewerkers. Een waarheid als een koe, maar ga er maar aan staan. Misschien ben je verantwoordelijk voor het vinden van die juiste mensen en het onderhouden van hun potentieel. Terwijl je de continuïteit binnen de organisatie probeert te waarborgen heb je ondertussen te maken met personeelsverloop. Je streeft naar een solide laag van ervaren specialisten, maar kan ook niet zonder jong talent met frisse ideeën. Je wilt reorganiseren, maar weet welke wissel dit kan trekken op de teams die dit moeten opvangen. En afgezien van de koers van het bedrijf heb je vooral te maken met mensen. Mensen die zich als een vis in het water voelen en in hun kracht staan. Maar ook met mensen die vastlopen, uitgekeken raken, niet lekker met elkaar kunnen werken of weggaan wanneer je het ’t minst had verwacht.

De kunst is om zicht te houden op de kwaliteiten van individuen en teams, om ervoor te zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen of dat er de juiste versterking komt op het juiste moment. Iemand toevoegen aan je organisatie doe je niet zomaar. Er is niet altijd tijd en ruimte om de juiste inschatting te maken en ook nog voor de oplossing te zorgen. Daarom is een blik van buitenaf belangrijk. Niet voor ellenlange trajecten en sessies, wel om doelgericht problemen of vraagstukken aan te pakken.

Hoe wij werken

Wij lossen problemen op in de organisatie, op zo’n manier dat iedereen er blij mee is. Wij zijn systeemcoaches, die ook bij een individuele vraag de omgeving erbij betrekken. Want iedere betrokkene kan meeprofiteren van de uiteindelijke oplossing.

We houden van duidelijkheid. Na de eerste kennismaking maken we een beknopt overzicht van wat we gaan doen, hoe lang het duurt en volgens welke methode we werken. We beschikken ieder over een breed scala aan beproefde coachmethodieken en instrumenten om elke uitdaging tot een succes te brengen. Per opdracht kijken we precies welke coach het beste aansluit bij de vraag. Daarna gaan we aan de slag en na een half jaar meten we of onze aanpak heeft gewerkt.

Omdat wij als geen ander weten dat teamonderhoud nodig is voor de beste resultaten, laten wij onszelf als team ook regelmatig coachen. Bovendien besteden we ruim 10% van de omzet aan de beste opleidingen en seminars ter wereld. Wij leren zelf dus continu.